Kernteam

Ik ben Marlous de Maaker 31 Augustus 1982 ben ik geboren in het mooie Arnhem! Sinds 2004 ben ik getrouwd met Jacco en hebben wij 2 prachtige kinderen! Ik speel zelf al jaren piano, heb eerst klassiek les gehad en speel nu al geruime tijd in de Uturn band! Ik vind het bijzonder hoe God

Mijn naam is Nathanaël Kielman, ik kom uit Arnhem en ik ben sinds 2007 onderdeel van U-turn Nederland. Eerst voornamelijk als onderdeel van de aanbidding tijdens de Jongerenweekenden, sinds 2012 ook als lid van het kernteam!
Ik heb een grote passie voor aanbidding en muziek! Al van jongs af aan heb ik mezelf gitaar leren spelen en raakte ik al betrokken bij aanbidding in onze gemeente, en andere projecten zoals Youth-Alpha. In 2007 is de jeugdband Elon gestart en hebben we veel aanbiddingsdiensten mogen doen in onze eigen gemeente, andere gemeentes en ons hoofdproject; Het Rafaël U-turn weekend! Elon is gestopt, maar een groot gedeelte van deze muzikanten zijn doorgegaan en deze zie je regelmatig terug tijdens de weekenden en sinds kort op uitnodiging ook in jullie gemeente!

Ik ben Paulien de Bruin. Mijn passie is dat jongeren de ruimte krijgen om hun mening en hun kijk op God te vormen en dat ze opgebouwd kunnen worden door anderen die hun hierin zijn voorgegaan.
Mijn verlangen is dat ieder mens, al op jonge leeftijd, zal ontdekken dat God persoonlijk van hem
of haar houdt, zonder voorwaarde! En dat ze sterke, liefdevolle vriendschap kunnen ontwikkelen
met God en met anderen. Ik verlang dit omdat ik besef dat het leven op aarde niet zo eerlijk is en
niemand perfect is…Dus hebben we God en elkaar nodig om te kunnen leven in alle omstandigheden.

Ik ben Arjen van den Brink woonachtig in Capelle aan den IJssel, getrouwd met Corinne van den Brink en we hebben een dochter Eliza en een zoon Daniël.
Op dit moment zitten wij in Rafaël gemeente de Rank in Rotterdam.

Mijn hart ligt dicht bij jongeren, ik vindt ze geweldig omdat ik me toch elke keer weer blijf verbazen over hun creatieve manier van denken en handelen. Out of the box! Ik geloof dat jongeren iets toe te voegen hebben aan de maatschappij en daarmee de wereld kunnen veranderen, gewoon hoe ze zijn.

Ik wil jongeren ruimte geven om zich te kunnen ontplooien op hun eigen manier en zonder ver- of voor- oordeling. De jongeren zijn immers de toekomst van deze wereld toch?

Al jaren kom ik als jeugdleider naar het weekend. Een aantal keer heb ik samen met mijn vrouw Nathalie mogen spreken voor de jongste groep. Vervolgens zijn Nathalie en ik zijdelings betrokken geraakt bij het kernteam Uturn NL.

In 2017 hebben Nathalie en ik de stap gemaakt om deel uit te maken van het kernteam. Waarom? Omdat mijn hart uitgaat naar jongeren. Toen ik tiener was, kende ik God niet. Het maakte deze tijd tot een onzekere, heftige tijd. Toen ik God leerde kennen, ontdekte ik waar ik al lange tijd naar aan het zoeken was.

Ik hoop dat we met het landelijke werk jongeren kunnen raken met de liefde van God. Ik hoop dat zij kennis kunnen maken met hun Vader, Maker en Redder. Na deze kennismaking hoop ik dat zij hun relatie met God kunnen verdiepen. Tot slot hoop ik dat de jongeren leren dat zij niet de enige gelovige in Nederland zijn. Ik hoop dat zij leeftijdsgenoten uit de Rafaël familie leren kennen en dat zij samen verder kunnen groeien in geloof.

Onze jongeren zijn de voorgangers, aanbiddingsleiders, pastorale medewerkers, oudsten etc. van morgen.

Ik ben Nathalie Otten, getrouwd met Jasper Otten en moeder van drie prachtige dochters.

Al op jonge leeftijd had ik het verlangen jongeren over God te vertellen. We leven in een tijd waarin er veel op ons afkomt. In mijn eigen pubertijd vond ik het moeilijk mij staande te houden. Toen ik Gods onvoorwaardelijke liefde voor mij ontdekte ging de knop om en ging het langzaam maar zeker beter.

Vanaf mijn zestiende jaar ben ik betrokken bij het jeugdwerk en sinds een jaar of 8 kom ik met Jasper en onze jongeren naar U-turn om met andere jongeren vanuit Rafaël Nederland God te zoeken en te ontmoeten.

Sinds dit jaar mogen we ook deel uit gaan maken van het kernteam. Ik heb er zin in en zie uit naar wat God gaat doen en hoe Hij ons gaat gebruiken voor Zijn plan.