Kernteam

Ik ben Marlous de Maaker 31 Augustus 1982 ben ik geboren in het mooie Arnhem! Sinds 2004 ben ik getrouwd met Jacco en hebben wij 2 prachtige kinderen! Ik speel zelf al jaren piano, heb eerst klassiek les gehad en speel nu al geruime tijd in de Uturn band! Ik vind het bijzonder hoe God

Mijn naam is Nathanaël Kielman, ik kom uit Arnhem en ik ben sinds 2007 onderdeel van U-turn Nederland. Eerst voornamelijk als onderdeel van de aanbidding tijdens de Jongerenweekenden, sinds 2012 ook als lid van het kernteam!
Ik heb een grote passie voor aanbidding en muziek! Al van jongs af aan heb ik mezelf gitaar leren spelen en raakte ik al betrokken bij aanbidding in onze gemeente, en andere projecten zoals Youth-Alpha. In 2007 is de jeugdband Elon gestart en hebben we veel aanbiddingsdiensten mogen doen in onze eigen gemeente, andere gemeentes en ons hoofdproject; Het Rafaël U-turn weekend! Elon is gestopt, maar een groot gedeelte van deze muzikanten zijn doorgegaan en deze zie je regelmatig terug tijdens de weekenden en sinds kort op uitnodiging ook in jullie gemeente!

Ik ben Paulien de Bruin. Mijn passie is dat jongeren de ruimte krijgen om hun mening en hun kijk op God te vormen en dat ze opgebouwd kunnen worden door anderen die hun hierin zijn voorgegaan.
Mijn verlangen is dat ieder mens, al op jonge leeftijd, zal ontdekken dat God persoonlijk van hem
of haar houdt, zonder voorwaarde! En dat ze sterke, liefdevolle vriendschap kunnen ontwikkelen
met God en met anderen. Ik verlang dit omdat ik besef dat het leven op aarde niet zo eerlijk is en
niemand perfect is…Dus hebben we God en elkaar nodig om te kunnen leven in alle omstandigheden.

Ik ben Arjen van den Brink woonachtig in Capelle aan den IJssel, getrouwd met Corinne van den Brink en we hebben een dochter Eliza en een zoon Daniël.
Vrijwel elke zondag ben ik te vinden in onze gemeente Rafaël Rotterdam-Alexander.

Mijn hart ligt dicht bij jongeren, ik vindt ze geweldig omdat ik me toch elke keer weer blijf verbazen over hun creatieve manier van denken en handelen. Ik geloof dat jongeren iets toe te voegen hebben aan de maatschappij.
Ik wil jongeren ruimte geven om zich te kunnen ontplooien op hun eigen manier en zonder ver- of voor- oordeling. De jongeren zijn immers de toekomst van deze wereld toch?

  • Volgende evenement

    U-Turn Nederland weekend 201720 oktober 2017
    Nog 5 maanden te gaan.